Iedere dag achter een bureau? Jou niet gezien! Jij wisselt het liever af, bent graag onderweg, bezoekt (potentiële) klanten, bouwt aan relaties, verkoopt en adviseert. Daarnaast leer je de ins en outs van het vak en het bedrijf ook graag van ‘binnenuit’ kennen. Ben jij dit? Ga dan aan de slag als junior account manager voor Edge Safety Equipment!

Edge Safety Equipment, kortweg Edge, is een jonge groeiende fabrikant en leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk hierbij aan productgroepen zoals valbeveiliging, hoofd-, gehoor, gelaat- en oogbescherming. Ons bedrijf is gebouwd door én op mensen met veel ervaring in deze branche, kennis van de producten en enthousiasme voor de organisatie. Vanuit het Zeeuwse Middelburg bedienen wij met een compact team, een uitgebreid netwerk van distributeurs in voornamelijk de Europese markt, waarbij de focus ligt op Nederland en België.

Hoe ziet een dag van een junior account manager bij Edge eruit?

 • Je start je dag uiteraard met het doornemen van je agenda. Hierin vind je, door jouzelf gemaakte afspraken met bestaande relaties uit ons distributienetwerk en potentiële afnemers. Je gaat zelfstandig op pad om deze te bezoeken, te adviseren en te overtuigen van onze producten en meerwaarde.
 • Van al je bezoeken maak je een gespreksverslag waarin je ook je vervolgacties en kansen vastlegt. Ook maak je offertes, zorg je voor de opvolging en de aftersales. Ondertussen denk jij na over hoe je accounts structureel kunt laten groeien en de samenwerking met onze klanten kunt optimaliseren.
 • Ben je op pad, dan heb je gedurende de dag meerdere malen contact met de binnendienst om zaken als lopende orders en vragen uit de markt door te spreken.
 • Je maakt natuurlijk ook nieuwe afspraken voor acquisitie- en beheergesprekken om te zorgen dat je agenda effectief gevuld blijft.
 • Jij bent verantwoordelijk voor jouw rayon, jij bent het aanspreekpunt in deze markt, dus je krijgt per e-mail en telefoon (aan)vragen om af te handelen. Ook informeer je de markt proactief over bijvoorbeeld acties en nieuwe producten. Natuurlijk staan je collega’s voor je klaar om je hierin te ondersteunen.
 • Om het vak en het bedrijf goed te leren kennen werk je, vooral in de begin periode, een deel van de week vanuit ons kantoor in Middelburg. Naast de werkzaamheden voor je eigen rayon draai je dan mee in onze commerciële binnendienst.

Voor de rol van junior accountmanager (fulltime – 40 uur) zoeken wij iemand die:

 • Commercieel en communicatief sterk is;
 • Zowel verkoper is, als bouwer van relaties voor de lange termijn;
 • Zich echt wil verdiepen in onze markt, kansen her- en verkent;
 • Volhardend is, maar het belang van klantrelaties niet uit het oog verliest;
 • Zich weet te presenteren;
 • Zelfstandig, proactief en structureel werkt;
 • Beschikt over een gezonde werkethiek passend bij een commerciële functie;
 • Minimaal op MBO-niveau is opgeleid en in het bezit van rijbewijs B.

Heb je daarnaast affiniteit met onze producten of de branche van onze klanten, dan is dat natuurlijk een pré, maar veel belangrijker vinden wij jouw enthousiasme en attitude!

 Wat mag jij van ons verwachten?

Wij zorgen voor een gedegen interne opleiding voor we je op pad sturen. Je leert onze producten, het bedrijf en marktbenadering kennen zodat je al snel een volwaardig gesprekpartner voor onze klanten kunt zijn.

Je verdient een marktconform salaris met prestatiebonus, kunt deelnemen aan onze pensioenregeling én je krijgt 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime (40 uur) dienstverband. Uiteraard krijg je, voor de uitvoering van je functie, een telefoon, laptop en auto ter beschikking.

Maar bovenal werk je in een leuke organisatie waar hard werken hand in hand gaat met plezier én waar jouw competenties en drive gewaardeerd worden.

Zie jij jezelf Edge vertegenwoordigen in de regio Zuid- en Noord-Holland? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en cv via charles.decaluwe@edge-safety.eu. Wil je meer weten over deze functie of ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via 0118-745760 en vraag naar Charles De Caluwé.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.