Adembescherming

“Your Safety Matters” en daarom zijn wij iedere dag bezig met het ontwikkelen van producten die nog veiliger, nog comfortabeler en kwalitatief nog beter zijn. Onze ademhalingsbescherming hebben wij daarom in een compleet nieuw jasje gestoken. Onze disposable maskers kenmerken zich door hun kwaliteit en eenvoud. In één oogopslag kunnen zien of je een goed functionerend masker op hebt. Maar ook verstelbaar, zodat iedereen beschermt de werkzaamheden kan uitvoeren met een goed passend masker.

Sinds 1 maart 2021 zijn wij een exclusieve samenwerking aangegaan met RSG Safety B.V.

RSG Safety B.V. biedt een uitgebreid en doordacht assortiment in ademhalingsbescherming.
Deze ademhalingsbeschermingslijn bevat onder andere volgelaatsmaskers, halfgelaatsmaskers, filters en vluchtmaskers.

RSG Safety B.V. is ook gespecialiseerd in motor aangedreven systemen. Dat bewijzen ze met de T-Air®! Deze lijn bevat ademhalingstoestellen, hoods, filters, riemen, motor aangedreven sets en accessoires.

Samen met RSG Safety B.V. bieden wij uitgebreide technische ondersteuning voor het gebruik van onze “Edge powered by RSG” producten evenals trainingen voor eindgebruikers en distributeurs.

Edge Safety equipment & RSG Safety B.V. werken samen met haar distributeurs en eindgebruikers om zo nieuwe producten te ontwikkelen welke de beste bescherming en het meest comfortabel zijn en welke voldoen aan uw specifieke vereisten.

Voor meer informatie kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers.