Steigerbouw harnassen en blokken.

STEIGERBOUW VRAAGT MEER DAN ALLEEN VEILIGHEID

Edge Safety Equipment biedt ook een reeks harnassen voor de steigerbouwer. Voor ieder wat wils…

Deze harnassen combineren naast de vertrouwde bescherming voor werken op hoogte, gebruiksgemak en zichtbaarheid dit met bescherming van de rug en schouders bij het dragen van de steigermaterialen.
De harnassen zijn uitgevoerd met duurzame schouderpads zodat enerzijds de druk verlicht word op de schouders en rug en anderzijds het harnas beschermt is tegen de vervuiling van bijvoorbeeld de steigerpijpen.

Deze harnassen worden gemaakt in twee uitvoeringen:

Enerzijds de Edge Dynamic 2 Scaffolding. Een traditioneel harnas voorzien van klassieke sluitingen en grote schouderpads. En anderzijds de Edge Toronto Scaffolding. Dit “X-Style” harnas biedt de gebruiker meer bewegingsvrijheid en is voorzien van snel sluit gespen. De Edge Toronto Scaffolding heeft meer verstel mogelijkheden en smallere schouderpads.

Beide uitvoering zijn verkrijgbaar in de bekende maatvoeringen: S-M, L-XL en XXL-XXXL.

In combinatie met deze harnassen voeren wij een tweetal Twin SRL valblokken o.a. voor de steigerbouw. Dit is onze eigen Upgrade valblok met stalen- of aluminiumsteigerhaken. Deze valblokken zijn één van de lichtste Twin SRL’s op de markt heden ten dagen.