Veiligheidslijnen met valdemper

EDGE ECONOMY VEILIGHEIDSLIJNEN MET VALDEMPER

Deze statische en elastische veiligheidslijnen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Ook hierin de mogelijkheid om te kiezen voor een enkele of een “Y” lijn. Uiteraard zijn deze veiligheidslijnen voorzien van een valdemper. Deze valdemper absorbeert de kracht van de val waardoor een letsel beperkende werking optreedt. De dempers zijn geschikt tot een gebruikersgewicht van 100 kg, maar diverse lijnen zijn voorzien van een “Heavy Duty” demper die geschikt zijn voor een gebruiksgewicht van 50 – tot 150 kg. Ook in de haken zijn er verschillende varianten mogelijk. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!!!

In de Edge Economy serie vindt u o.a. onderstaande lijnen:

Edge Viper: Deze polyamide kernmantellijn is verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes en is standaard voorzien van een stalen musketonhaak en stalen steigerhaak.

Edge Viper HD: Deze polyamide kernmantellijn is voorzien van een HD (“Heavy Duty”) valdemper en is geschikt voor een gewicht van 50 tot 150 kg!

Edge Maverick: De Maverick is een elastische veiligheidslijn met geïntegreerde valdemper en stalen veiligheids- en steigerhaak.

Edge Delta 1: Deze elastische veiligheidslijn heeft een externe valdemper en is voorzien van een stalen steigerhaak en karabijnhaak.

Edge Delta 2: Deze elastische “Y”-veiligheidslijn heeft een externe valdemper en is voorzien van stalen steiger- en karabijnhaken.