Edge Premium

SIMPEL,  FUNCTIONEEL & VRIJHEID

De Edge Premium harnassen kenmerken zich door veiligheid, comfort en eenvoud, maar tegelijkertijd ook door functionaliteit en eenvoud!
Harnassen in deze klasse hebben een hoogwaardige opbouw en zijn, mede door de padding, zeer comfortabel in het gebruik en eenvoudig aan te trekken.

Deze harnassen kenmerken zich door het “X-Style” ontwerp. Dit ontwerpt geeft de gebruiker een hoge mate van bewegingsvrijheid wat niet ten koste gaat van de functionaliteit!

De Edge Safety Equipment kleurstelling – rood / zwart – maakt dit harnas in de markt duidelijk herkenbaar. Een harnas dat staat voor kwaliteit, functionaliteit, comfort en veiligheid! De mogelijkheden met dit type harnas zijn eindeloos. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ons Edge Premium gamma bestaat o.a. uit:

Edge Toronto: Dit premium vest-style harnas is voorzien van 1 D-ring met valindicator op de rugzijde, 1 D-ring centraal op de borstzijde en snel-sluit-gespen. Omdat dit een X-harnas is geeft dit harnas veel meer bewegingsvrijheid dan een traditioneel gevormd harnas. Dit harnas is ook te verkrijgen in een Steigerbouw uitvoering!

Edge Montreal: Wederom een premium vest-style harnas voorzien van 1 D-ring met valindicator op de rugzijde, 1 D-ring centraal op de borstzijde en 2 D-ringen op de heupen om te positioneren. Het “X-Style” ontwerp in combinatie met de padding bij de rug/schouder, heupen en benen geeft de gebruiker een enorm comfortabel gevoel.

 Edge Vancouver: Dit harnas biedt een hoge mate van comfort door het “X-Style” ontwerp. Naast de bekende D-ringen op de borst, rug en heupen is dit harnas ook voorzien van gereedschapsringen.

Het ontwerp en de functionaliteit van dit harnas maakt deze, naast een regulier valbeveiligingsharnas, ook uitermate geschikt voor Irata.

NIEUW!!! ONS LICHTGEWICHT HARNAS DE “EDGE WINX”, MINDER GEWICHT, MEER COMFORT EN DEZELFDE KWALITEIT/VEILIGHEID!!!

De Edge Winx: Dit harnas is onze nieuwste aanwinst! Door een reductie van minimaal 25% van het gewicht ten opzichte van een vergelijkbaar harnas is de Winx een genot voor iedere medewerker die dagelijks meerdere uren een harnas draagt! Ervaar het zelf!!!