De nieuwe Edge veiligheidsbrillen!!!

NIEUW, MODERN, STIJLVOL EN… VEILIG!

2021 begint voor de Edge Safety Equipment met een compleet nieuwe serie veiligheidsbrillen. Niet alleen in de standaard veiligheidsbrillen hebben wij een modernisering doorgevoerd, maar ook de ruimzichtbril en brillen met afdichting zijn opnieuw gestyled en aan ons assortiment toegevoegd. De nieuwe Edge veiligheidsbrillen bieden een goede pasvorm, eenvoudige instellingsmogelijkheden en hoge optische zuiverheid voor optimaal zicht, zoals u dat van ons gewend bent. Maar de kleurstelling en het ontwerp is ook een lust voor het oog…

Zoals u misschien weet kunt u onze brillen ook laten personaliseren. Uw logo op onze bril kan, geen probleem. En ook op de nieuwe serie is dit zeker een optie. Vraag naar de mogelijkheden!

Onze nieuwe brillen vindt u hieronder terug:

Edge Hawk: Modieuze bril met een anti-condens (KN) + anti-kras coating in een smoke en clear lens.
Edge RacerEen mooie traditionele veiligheidsbril in een modern jasje! Deze bril met een anti-condens & anti-kras coating is verkrijgbaar in een smoke en clear lens.
Edge Spider: Functionaliteit en veiligheid in één! Deze bril met een anti-condens & anti-kras coating is verkrijgbaar in een smoke en clear lens.
Edge Volcano: Een heldere, montuurloze veiligheidsbril die laat zien dat kwaliteit wel degelijk betaalbaar is. Deze bril met een anti-condens & anti-kras coating is verkrijgbaar in een smoke en clear lens.
Edge Volcano Plus: Veiligheid voorop, maar het oog wil ook wat! Deze bril heeft een geïntegreerde gasket, waardoor de Edge Volcano Plus uitermate geschikt is voor een stofbril. Naast elastische band op bevestigd worden.
Edge Osprey: Een mooie veiligheidsbril met een mooie kleurstelling. Deze bril met een anti-condens & anti-kras coating is verkrijgbaar in een smoke en clear lens.
Edge Starline: Onze economy variant op het gebied van kostprijs, maar zeker niet wat betreft kwaliteit. Deze uiterst lichte veiligheidsbril past iedereen!

Edge Falcon: Het paradepaardje van onze veiligheidsbrillen serie is onze nieuwe Edge Falcon. Deze ruimzichtbril heeft niet alleen een moderne uitstraling maar biedt de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid die u van ons mag verwachten.