Edge Comfort

FUNCTIONELE VEILIGHEID

De Edge Comfort-harnassen kenmerken zich door veiligheid, comfort en eenvoud. Harnassen in deze klasse hebben een hoogwaardige opbouw en zijn, mede door de padding en de verschillende maatvoeringen, zeer comfortabel in het gebruik en zijn eenvoudig aan te trekken.

De mogelijkheden met dit type harnas zijn eindeloos. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ons Edge Comfort gamma bestaat o.a. uit:

Edge Enterprise Comfort: Dit Edge Comfort “vest-style” harnas kenmerkt zich door de opvallende kleurstelling en comfortabele padding op de rug/schouders en de benen. Dit harnas is voorzien van een D-ring op de rug (eventueel met verlengde D-ring) en 2 lussen (1D) op de borst en automatische snelsluitingen.

Edge Endeavour Comfort: De Edge Endeavour heeft dezelfde functionaliteiten als de Edge Enterprise Comfort maar dan voorzien van een positioneringsgordel.

Edge Vancouver Comfort: Dit harnas biedt een hoge mate van comfort door het “X-Style” ontwerp. Dit ontwerpt geeft de gebruiker een hoge mate van bewegingsvrijheid wat niet ten koste gaat van de functionaliteit! Naast de bekende D-ringen op de borst, rug en heupen is dit harnas ook voorzien van gereedschapsringen.

Het ontwerp en de functionaliteit van dit harnas maakt deze, naast een regulier valbeveiligingsharnas, ook uitermate geschikt voor Irata.